concept en strategie

Gebruikers hebben geen tijd, alleen keuzes. In een goede online strategie help je gebruikers keuzes te maken.

Bekijk onze werk
 

Strategie en concept


Concept en strategie liggen dicht tegen elkaar aan. Toch bepaald de strategie het concept. Zonder strategie of doel voor ogen, kan je geen concept uitdenken. Binnen dit specialisme onderscheiden we een aantal oplossingen op zowel conceptueel als strategisch gebied.

Strategie
Concepten

Strategie

De strategie is een plan waarmee doelstellingen worden bereikt. De plannen variëren van communicatie strategien tot online strategien.

website strategie

Website strategie

Je hebt een doel met je website. Is dit een logisch doel? Hoe kom je bij dat doel en wat kunnen we voor een middelen inzetten om dat doel te bereiken? 

communicatie strategie

Communicatie strategie

Om een strategie te realiseren moet een bezoeker van jouw website snappen wat je doet. Hoe sneller hij dit snapt, hoe eerder hij over de vraag gaat nadenken of jij de juiste partij bent. Dit doe door goed na te denken over jouw communicatie, wat je wanneer zegt. 

marketing strategie

Marketing strategie

Wanneer we weten hoe we de doelgroep moeten aanspreken, dan kunnen we de boodschap gaan verspreiden via allerlei kanalen. Maar eerst moet daar een creatieve invulling aan gegeven worden.

Concepten

Strategische doelen worden vertaald naar concepten. Dat kunnen websites zijn, maar ook software oplossingen. We bedenken welke middelen we gaan inzetten om jouw doel te bereiken.

Website concepten

Website concepten

Je hebt een idee maar weet niet hoe je dit in een website omzet. Samen doorgronden we het probleem en bedenken we een efficiënte oplossing die jouw doel bereikt.

Workflow concepten

Workflow concepten

Iedereen heeft een eigen manier van werken. Een combinatie van menselijke handelingen en software die samen een workflow vormen. Wij helpen om dit soort workflow efficiënt in te richten.  En daarna maken we daar vaak software van die zoveel mogelijk zelf doet.