Vanaf vandaag staat CMS voor Company Marketing Software.

  • Wij maken CMS sneller en eenvoudiger.
  • Verhogen verkopen door leadmanagement, crm en marketingtools.
  • Zijn gebruikersvriendelijk op al jouw apparaten. 

Innovatief. Gebruikersvriendelijk. Maatwerk. Vanaf €29,- p.m.

Foto van persoon van quote

"We zijn heel tevreden over ons CMS, dat geoptimaliseerd is voor zoekmachines en een groot gebruiksgemak kent. "

Luc Schinkel - Managing Director, The Media Brothers

Wij maken het systeem waar wij zelf graag mee werken en hopen dat u dat ook wilt.

Het idee voor Apollo CMS is ontstaan doordat wij als internet marketing bureau merkten dat contentmarketing vaak een ondergeschoven kindje is in bedrijven. Bedrijven hebben geen tijd voor het maken van nieuwsbrieven, nadenken over doelstellingen en laat staan een idee waar ze over zouden moeten bloggen. Of als hier wel tijd voor is lopen ze vaak tegen torenhoge kosten aan die niet opwegen tegen het resultaat van de campagnes.


Dit probleem hadden wij zelf ook. De dagelijkse werkzaamheden voor onze klanten slokten onze tijd op. Deze frustratie bracht ons op het idee om een systeem te maken dat contentmarketing sneller, effectiever en goedkoper maakt.

 

Apollo CMS is het resultaat hiervan. Een systeem dat u in de basis helpt meer leads te genereren en uw verkopen te verhogen.

Daarnaast helpt het bij het onderhouden van uw website. We combineerden de basis contentmarketing instrumenten (content management, webshop, customer relationship management en nieuwsbrief versturen) zodat u met minder handelingen meer resultaat krijgt. Daarnaast creëerden we een techniek om u te laten zien waar uw klanten naar op zoek zijn. Een goede verkoper luistert namelijk in plaats van dat hij praat.

 

Ook hebben we afstand genomen van de lange termijn contracten. Bij ons heeft u geen contract en betaalt u per maand. Niet tevreden, dan stopt u gewoon.

 

Apollo CMS werkt voor ons en we hopen dat wij u er ook blij mee kunnen maken. Wilt u meer weten, schroom dan niet om te bellen (023 7114476) of een afspraak te maken voor een demo.