Malcolm Gladwell: Outliers

25 Januari 2009
0
 

INcreatie bezoekt aankomende vrijdag de lezing van Malcolm Gladwell (The Tipping Point, Blink) in de Oude Lutherse Kerk van de Uva.  Hij vertelt hier over zijn nieuwste boek Outliers. Een boek dat handelt over de herkomst van succes. Hij geeft antwoord op vragen als: “Waarom zijn The Beatles een van de meest succesvolle bands ter wereld of waarom werd nu juist Bill Gates software miljardair?”. In aanloop van dit bezoek ben ik alvast gestart in dit boek.  Tot op heden erg leuk en inspirerend. Een van de personen die Gladwell behandelt in het eerste deel van het boek is Chris Langan. Hij wordt gezien als de man met het hoogste IQ op aarde. Nadat ik het hoofdstuk over hem uit had kon ik het niet laten om even op youtube te kijken of ik iets over hem kon vinden.

Het resultaat van deze actie was een halfuur durende documentaire over de man met een hoger IQ dan Darwin en Einstein die zeker de moeite is om te kijken.

Naast Langan spreekt Gladwell over Steve Jobs, Bill Joy en andere grote uit Silicon Valley. Erg inspirerende kost voor iedere internetondernemer!

Na vrijdag meer over Gladwell en de inhoud van zijn boek.

Vincent Fabris
Vincent Fabris

Technisch Directeur

Vincent leest graag en heeft een passie voor techniek. Als technisch directeur is hij steeds op zoek naar technologisch hoogstandjes om Apollo CMS te verbeteren.


Reacties
0
Reageren
Naam
Email
Reactie

Website advies of een idee? Kom naar ons gratis spreekuur!

Eerstkomende plaats: Wanneer het u schikt!

Inschrijven