Obama, yes you can!

5 November 2008
0
 

Nu de strijd tussen John McCain en Barack Obama is gestreden ben ik erg benieuwd of Obama gaat waarmaken wat hij ons belooft. Hij heeft in ieder geval een Change gebracht in het online campagne voeren. Al eerder schreef ik over dit onderwerp. Toen was ik al gefascineerd door zijn online charisma, en dat ben ik dat nog steeds. Nog geen mianuut na de definitieve uitslag is de lay-out van zijn site veranderd in een dankbetuiging aan iedereen die hem gesteund.   McCain waant zich een verliezer, maar een dankbetuiging naar zijn achterban is op zijn site niet te vinden.

De speech die Obama vannacht hield is nu al terug te zien op zijn site. En hij werkt! De snelheid waarmee dit soort zaken worden geregeld is een goede leerschool voor de Nederlandse publieke omroep. Hier duren dit soort zaken vaak langer dan een dag.
Kortom, Obama bewijst wederom dat hij nadat hij zijn doel heeft bereikt, vasthoudt aan zijn manier van werken op internet. Ik ga ervan uit dat hij dit in de echte wereld zal doen!

Vincent Fabris
Vincent Fabris

Technisch Directeur

Vincent leest graag en heeft een passie voor techniek. Als technisch directeur is hij steeds op zoek naar technologisch hoogstandjes om Apollo CMS te verbeteren.


Reacties
0
Reageren
Naam
Email
Reactie

Website advies of een idee? Kom naar ons gratis spreekuur!

Eerstkomende plaats: Wanneer het u schikt!

Inschrijven