The Filter begint waar social media stopt

3 Juni 2008
0
 

The Filter is een gepersonifiseerd content filter systeem dat films, muziek, televiesie en internetvideos aanbeveelt aan de hand van specificaties van gebruikers.   The Filter is naar mijn idee de volgende stap in social media. Het helpt je een weg te zoeken door de grote hoeveelheden content op het internet.

Wanneer je je aanmeldt op thefilter.com word je in vijf eenvoudige stappen door een selectieproces heen geloodst waarin je aangeeft welke muziek- en filmgenres jij interessant vindt. Daarop volgt een selectie van jouw top vijf films/artiesten binnen deze genres. Aan de hand van deze resultaten selecteert thefilter.com voor de best bij jouw passende muziek en films. Vervolgens worden deze gepresenteerd als je inlogt op de thefiler.om. Je krijgt inspiratie zonder te zoeken! Ik ben benieuwd welke startup deze manier van informatie ontsluiting overneemt…
 

Vincent Fabris
Vincent Fabris

Technisch Directeur

Vincent leest graag en heeft een passie voor techniek. Als technisch directeur is hij steeds op zoek naar technologisch hoogstandjes om Apollo CMS te verbeteren.


Reacties
0
Reageren
Naam
Email
Reactie

Website advies of een idee? Kom naar ons gratis spreekuur!

Eerstkomende plaats: Wanneer het u schikt!

Inschrijven