Van Increatie 1.0 naar Increatie 2.0

11 Januari 2008
0
 

Ja dat klopt! We zijn vernieuw(en)d. De visuele identiteit, de pay-off etc. De afgelopen weken is Increatie compleet binnenstebuiten gekeerd.  Wij zijn er trots op!

Even kort iets over de website. Wat is er allemaal nieuw?

Het Blog: Iedere week op vrijdagmiddag (rond 13:00, startende op vrijdag 25 januari) gaan we hier een internet onderwerp behandelen. Dat kan een web 2.0 of 3.0 dienst zijn, een online campagne of iets anders waar we een mening over hebben. We zouden het leuk vinden als je met ons mee praat. Zo kunnen we allemaal nog beter worden in waar we al goed in zijn! Als je je aanmeldt op de nieuwsbrief krijg je automatisch een berichtje als we een nieuw item hebben geplaatst. Maar je kan je natuurlijk ook abonneren op de RSS feed.

Ook hebben we hebben ons ook aangesloten bij meerdere web 2.0 diensten. Op del.icio.us (hier zie onze favoriete websites) en Hyves (hier kan je vrienden met ons worden) na, zijn deze ook allemaal geïntegreerd in onze website. Rechts zie je bijvoorbeeld foto`s die via Flickr (website om foto`s te delen) naar ons Blog gestreamded worden. Daaronder zie je onze favoriete muziek die we uitzenden via Increatie radio op lastfm. Communiceren doen we tegenwoordig via Skype. Meld je dus aan! Op ons youtube channel verzamelen we filmpjes uit al onze interesse gebieden. En via Twitter (links) houden we je op de hoogte van onze bezigheden. Meld je aan op de nieuwsbrief en vergeet niet terug te komen. Er gaat een hoop gebeuren hier!


 



Vincent Fabris
Vincent Fabris

Technisch Directeur

Vincent leest graag en heeft een passie voor techniek. Als technisch directeur is hij steeds op zoek naar technologisch hoogstandjes om Apollo CMS te verbeteren.






Reacties
0
Reageren
Naam
Email
Reactie

Website advies of een idee? Kom naar ons gratis spreekuur!

Eerstkomende plaats: Wanneer het u schikt!

Inschrijven