Waarom wij Apollo CMS V2 maken

9 December 2013
0
Apollo CMS v2 grt
 

Sinds 2010 werken Vincent en ik aan Apollo CMS. Met veel plezier, soms met tegenslagen, af en toe met een overwinning, maar vooral met passie. Ondertussen werken er 53 klanten op ons systeem. Daar zijn wij erg trots op. Zij zijn tevreden, maar wij nog niet.


Daarom zijn wij begin 2013 de uitdaging aangegaan om een tweede versie van ApolloCMS te bouwen. Een die beter, sneller en nog gebruikersvriendelijker is. We zijn een goed eind onderweg en hopen volgend jaar bestaande en nieuwe klanten blij te maken met dit systeem.

 

Ons doel om ApolloCMS te bouwen

 

Ons doel is heel simpel. Met versie 1 wilden wij weten of wij samen software konden bouwen zonder investeerders en gebaseerd op onze eigen ideeën en innovaties, waar we onze klanten blij mee konden maken. Dat doel lijkt bereikt te zijn en daarom kozen we vorig jaar voor een nieuwe uitdaging. Versie 2!

 

Met de bouw van versie 2 willen wij weten of we het systeem sneller, mooier en nog gebruikersvriendelijker kunnen maken.

 

Ook vinden we de uitdaging in het samenwerken met overzeese partijen. Zowel Vincent als ik hebben weinig tot geen  ervaring in leidinggeven en het managen van mensen, maar ons leek dat niet zo moeilijk. Daarom gingen we deze uitdaging aan. ‘Niet moeilijk’ zijn we van teruggekomen, maar we hebben hier het afgelopen jaar een hoop in geleerd.

 

Het belangrijkste hierin is in onze ogen dat de mensen waarmee je werkt hetzelfde doel voor ogen moeten hebben. Zij moeten het net als ons als een uitdaging ervaren om iets dat goed is beter te maken. Als dat het geval is gaat het bijna vanzelf.

 

De stand van zaken rond Apollo CMS v2

 

Omdat we alle werkzaamheden naast ons reguliere werk doen gaat het ontwikkelen niet zo snel. De eerste negen maanden van 2013 hebben we ons bezig gehouden met het analyseren van de problemen, oplossing verzinnen en testen van deze uitdagingen, schetsen maken van de oplossingen, dit vervolgens wireframen, testen, daarna designen en deze zaken ombouwen naar een front-end omgeving.

 

Testen van Apollo CMS v2 om alle verschillende platformen en devices...

 

Op dit moment zitten we in het bouwproces en hebben 35% hiervan gerealiseerd. We hopen eind januari 2014 de eerste website aan te sluiten op de nieuwe versie. We hebben dit afgesproken met een klant om onszelf hiertoe aan te zetten.

 

Mocht u als Apollo CMS klant of als geïnteresseerde willen volgen wat de ontwikkelingen hiervan zijn, volg dan onze Facebook pagina. Hier posten we regelmatig allerlei informatie en belevingen omtrent de ontwikkeling van Apollo CMS V2.

 

Ons goede voornemen van 2014 is in ieder geval al duidelijk voor ons. Het lanceren van Apollo CMS V2.

Ewoud Budding
Ewoud Budding
Creative Director

Ewoud is oprichter van Increatie, webdesigner, bedenker van Apollo CMS en gelooft in contentmarketing als belangrijkste marketing instrument.

Reacties
0
Reageren
Naam
Email
Reactie

Website advies of een idee? Kom naar ons gratis spreekuur!

Eerstkomende plaats: Wanneer het u schikt!

Inschrijven