Gratis website advies bij INcreatie

27 September 2011
0
 

Op 7 oktober 2011 geeft INcreatie gratis website advies. Waarom doen we dat en wie komen hiervoor in aanmerking?  
 

Bestrijd de crisis en haal meer uit uw website met gratis website advies

Op 7 oktober 2011 organiseert Creatieve Industrie Haarlem de Creatieve Industrie route. Een aantal (oude)panden in de Haarlemse binnenstad zijn de laatste jaren omgevormd tot bedrijfsverzamelgebouwen en barsten van de kennis en creativiteit. Reclamebureau INcreatie bevindt zich in het creatieve bolwerk Jansstraat 46.

Om de mondiale crisis te lijf te gaan door de online markt meer rendement op te laten leveren en de originele Creatieve Industrie tour te ondersteunen heeft reclamebureau INcreatie besloten om gratis website advies te geven. Zo helpen wij ondernemingen een bloeiende online toekomst tegemoet gaan en samen de crisis aan te pakken.

Dit plan viel direct in goede aarde bij de mondiale wereldtop zoals wel te zien is op dit filmpje

 

Voor wie is het website advies?

Het websiteadvies is voor iedere onderneming die serieus met zijn website bezig is of daar serieus werk van wil maken. Startup of hofleverancier, klein of groot, een website advies is voor elk bedrijf waardevol!
 

Wat behandelen wij in het websiteadvies?

We bekijken samen uw website en gaan in op een paar specifieke onderdelen:

  • Uw online strategie. Wat is uw (online) strategie en hoe draagt uw website daar aan bij? En nog belangrijker, hoe kan uw website nog MEER gaan bijdragen aan uw (online) strategie? Met andere woorden, u krijgt advies over hoe u meer uit uw website kunt gaan halen.
  • SEO. We bekijken hoe uw website is ingericht voor de zoekmachines. We geven u praktisch SEO advies om uw website beter te gaan laten scoren in de zoekmachines
  • Het webdesign. Het design van een website is een belangrijke factor voor het wel of niet succesvol zijn van een website. INcreatie bekijkt uw design en kijkt hoe dit geoptimaliseerd kan worden om bij te dragen aan uw doelstellingen

Waar en wanneer kunt u terecht voor het website advies?

De Creatieve Industrie Touris op 7 oktober 2011. Van 16:00 tot 21:00 is INcreatie geopend voor het geven van advies over uw online strategie, uw zoekmachine ranking en het optimaliseren van uw design.
U kunt zich aanmelden voor deze dag door een e-mail te sturen naar info@increatie.nl. Uiteraard kunt u ook gewoon binnenlopen op 7 oktober.

Bent u geinteresseerd in hoe INcreatie verder uw website kan optimaliseren en hoe u meer uit uw website kan halen, download dan onze whitepaper over het halen van meer leads uit uw website.

Tot 7 oktober in de Jansstraat 46 in Haarlem!

Vincent Fabris
Vincent Fabris

Technisch Directeur

Vincent leest graag en heeft een passie voor techniek. Als technisch directeur is hij steeds op zoek naar technologisch hoogstandjes om Apollo CMS te verbeteren.


Reacties
0
Reageren
Naam
Email
Reactie

Website advies of een idee? Kom naar ons gratis spreekuur!

Eerstkomende plaats: Wanneer het u schikt!

Inschrijven