Webdesign stage in Haarlem van Raul

24 April 2013
1
Raul Jimenez van Hoorn
 

Een stage te kunnen volgen bij Increatie in Haarlem was voor mijn studie van heel groot belang. Het gaf mij een fantastische kans om me te ontwikkelen tot een goede webdesigner.

 

Ik studeerde Multimedia aan de universiteit, en die studie bood de gelegenheid tot een praktijkjaar bij een bedrijf. Na veel solliciteren kreeg ik een stageplaats bij Increatie, in het centrum van de mooie stad Haarlem. Het is een klein bedrijf, maar ze hebben veel ambitie en een sterk portfolio met belangrijke klanten.

 

In het begin kreeg ik er eenvoudige, maar toch zeer leerrijke opdrachten, om me voorzichtig in het bedrijf in te werken. Al snel kreeg ik wel grotere taken te doen en meer verantwoordelijkheid te dragen. Ik was cruciaal onderzoek aan het verrichten voor klanten en delen van hun websites aan het ontwerpen. Het was geweldig hoe ik elke dag weer zo veel leerde, en om dan de vruchten van je werk online op websites te zien zorgde voor een hoge werktevredenheid. Ook hebben ze bij Increatie een fantastische boekenkast vol met leerzame boeken die we mochten lenen om thuis verder te studeren.

 

De oprichters Vincent en Ewoud werkten beiden intensief aan de ontwikkeling van hun stagiairs. Op een slimme en pedagogische manier zorgden ze ervoor om zoveel mogelijk potentiaal uit ons te halen. De sfeer in het bureau was ook bewust erg prettig en rustig. We leerden ook goed onze tijd in te delen en gedisciplineerd te werk te gaan, om de werkdag optimaal te benutten.

 

Samen met Vincent en Ewoud bezocht ik bedrijven van klanten, waaraan ik dan mijn eigen onderzoek en idee├źn kon presenteren. De positieve respons van de klanten op mijn werk voor hen gaf me veel voldoening en zelfvertrouwen en stimuleerde me nog meer om zo goed mogelijk te presteren en meer te leren.

 

Ik werd niet alleen goed opgeleid op technisch niveau, maar leerde ook om te gaan met uitdagingen en samen te werken met anderen aan een zelfde project. Dankzij de stage heb veel vertrouwen en ambitie gekregen voor de toekomst.Ewoud Budding
Ewoud Budding
Creative Director

Ewoud is oprichter van Increatie, webdesigner, bedenker van Apollo CMS en gelooft in contentmarketing als belangrijkste marketing instrument.

Reacties
1
door Ewoud, 24 Apr 2013
En nog even een mooie zin uit Raul zijn e-mail. Hier doen we het voor! Wij hopen dat het net zo leuk blijft vinden als dat wij het vinden... "Na het te vergelijken met andere eindwerken van mijn cursus, lijkt het toch wel dat we een degelijke score zullen behalen. Net zoals ik heeft mijn project-teamgenoot ook een zeer goede stage achter de rug. Er is een duidelijk verschil zichtbaar tussen ons werk en dat van teams met leden die geen stage hebben gevolgd!"
Reageren
Naam
Email
Reactie

Website advies of een idee? Kom naar ons gratis spreekuur!

Eerstkomende plaats: Wanneer het u schikt!

Inschrijven