Increatie
 

Waarom ons bedrijf Increatie heet


Wij houden van dingen maken. Van het vallen en opstaan dat bij een maakproces hoort. Van de euforie als we iets moois bedenken. En zelfs een beetje van de spanning als het even niet lukt. 

Hiermee stellen we ons zelf op de proef. Om te bewijzen dat we het kunnen. Om te genieten van het "iets van niets te maken". We weten namelijk dat er altijd een oplossing komt. Daarom heet ons bedrijf Increatie. Wij maken websites en software oplossingen. 

Waar wij in geloven en mee willen helpen


Wij geloven in de combinatie van data, techniek en design. Om werk te versnellen of te vereenvoudigen. Om beter inzicht te krijgen in een bedrijf of mens. 

Inzicht creëren in digitale vraagstukken


Overal waar gewerkt wordt ontstaan uitdagingen. Uitdagingen om tijd te besparen, minder fouten te maken, beter te communiceren, data te analyseren of groei te realiseren. Increatie werkt sinds 2006 samen met bedrijven om deze digitale uitdagingen voor hen op te lossen. Met strategie, webtechniek en  webdesign Ux en Ui.

Wij laten systemen samenwerken


Samenwerking versneld. Dat geldt voor mensen en zeker voor software. Daarom werken wij sinds 2011 aan  een platform waarin wij alle software paketten die wij en onze klanten gebruiken laten samenwerken. Dit scheelt enorm veel frustraties en tijd om dat alles op één plek terug te vinden is, en altijd actueel.

Toegewijde persoonlijke support


Wij willen dat onze software zoveel mogelijk gebruikt wordt. Als je het aantal handelingen dat is verricht in de producten die wij gemaakt hebben, zou optellen, praten we over een getal in de miljoenen. Dit willen we stimuleren door jouw goede support te geven. Zodat ook jij altijd begrijpt hoe je het meeste uit je website of software haalt. 

Geen apps, maar PWA's (progressive web apps)


Vanaf de dag dat wij de eerste apps zagen wisten we dat een groot gedeelte in de toekomst waardeloos zou worden. Dit omdat deze techniek ook prima werkt in webbrowsers. Dit maakt het veel goedkoper om te ontwikkelen. Sinds kort is hier terminologie voor. Zo'n browser app noem je een PWA, oftewel een progressive web apps. Wij hebben er hier al meerdere van gemaakt. 

Wij geloven in maatwerk


Ideeën kunnen overal vandaan komen. Wij willen dat iedereen de kans krijgt om zijn ideeën te uiten. Binnen ons team, maar ook met de mensen voor wie we werken. Om iets maken wat zich onderscheid van de standaard en wat opvalt en perfect aansluit bij de behoefte van onze opdrachtgevers.