Standard Investment

Wij vertaalde de hands-on mentaliteit van Standard Investment naar een prachtig design.

Standard Investment
“Ik doe met veel plezier zaken met INcreatie. De mannen geven ons een zeer snelle respons en uitstekende service. Naast een aantal websites hebben ze ook één van onze corporate logo’s ontwikkeld: Terwa. Dit is nu te zien van Shanghai tot Bucarest. Prachtige strakke uitstraling. Uitstekend bureau, ik beveel ze dan ook zeer zeker aan!”
Hendrik Jan ten Have - Partner Standard Investment

fase 1

Analyse

Grondig onderzoek is cruciaal voor het maken van een functionele website die de doelstellingen van de opdrachtgever optimaal behaalt. Zo hebben we, onder andere, de online competitie van gelijkaardige websites geanalyseerd, het surfgedrag van bezoekers onderzocht en een uitgebreid SEO rapport gemaakt.

Bepalen van de navigatie

In overleg met Standard Investment bepaalde we welke onderdelen relevant zijn op de website. Welke informatie is wel, maar nog belangrijker, welke informatie is niet relevant voor de bezoeker.

We kozen er voor om alleen de basis informatie beschikbaar te maken voor de gebruikers.

Bij alle vervolgsstappen in een investeringstraject is persoonlijk contact van essentieel belang.

fase 2

Webdesign

Standard Investment bezat al een corporate identity. Deze hebben wij als leidraad genomen in het designtraject. De balk uit het herkendebare logo is na heel veel schrapwerk een heel krachtig basis element gebleken. Zowel in navigatie als in de header heeft deze zijn functie opnieuw uitgevonden en brengt veel waarde aan het imago van het bedrijf.