Van Zuiden Communicatie

Voor deze uitgeverij combineerde we dienstverlenen en verkopen in één internetomgeving.

Van Zuiden Communications
Wij zochten niet zo maar een webbouwer, maar een bedrijf dat heeft bewezen hoe communicatie via internet werkt. Wat Increatie betreft, echt een aanrader om eens mee te praten als je op zoek bent naar een partner in internet communicatie of marketing.
Donald Mackay - Directeur Van Zuiden Communications

fase 1

Onderzoek

Samen met de klant inventariseerde wij de bedrijfsdoelstellingen. Wat is het verdienmodel en hoe vertalen we dit naar een website. Deze klant bleek zijn inkomsten uit meerdere kanalen te halen. Zo kreeg de website drie doelstellingen. Bladen en boeken maken, bladen en boeken verkopen en advertentie ruimte in deze bladen en boeken verkopen.

  Maken

In de basis is Van Zuiden producent van bladen en boeken. Vanuit commercieel oogpunt verdient dit onderdeel dan ook de meest prominente plek op de homepage met een duidelijk call to action knop. Zie nummer 1.

  Verkopen

Alle door de uitgeverij gemaakte boeken woorden ook verkocht via de uitgever. Ook dit onderdeel moest dus een prominente plek op de homepage krijgen. Zie nummer 2.

  Adverteren

Naast de productie en verkoop van bladen en boeken maakt verkoopt van Zuiden ook advertentieruimte. Dit is ook een essentieel onderdeel en daarom is de knop adverteren naast de homeknop gekomen. Oftewel, de juiste knop op de juiste plek. Dit is instelbaar in Apollo CMS.

fase 2

Strategie en wireframing

SEO

Ieder bedrijf veranderd. Dus ook de termen waarop een bedrijf gevonden wil worden. Wij integreerden de mogelijkheid om SEO op alle verschillende niveau`s aan te passen. Ook coachen we vanuit Apollo CMS waarop de gebruiker moet letten bij schrijven van SEO teksten.

seo

Juiste knop op juiste plek

Bij internet marketing gaat het erom dat je de juiste knoppen op de juiste plekken plaatst. Bij deze klant plaatsten we tariefkaart voor het adverteren op de plek waar de gebruiker het meest behoefte krijgt aan deze informatie.

webdesign

Productpresentatie

Klanten van Van Zuiden willen graag de kwaliteit van de producten zelf
beoordelen voordat ze een samenwerking aangaan. Daarom plaatsten we
een call to action button op de juiste plek om een voorbeeldexemplaar aan te vragen. De gebruiker krijgt een beter idee van het product en de klant heeft een lead te pakken.

webdesign

Pay off bedenken

Van Zuiden Communications had nog geen pay-off. Wij adviseerde om duidelijk zichtbaar te maken wat de niche is waarin zij opereren. Hieruit volgende de pay-off, professionals in medische communicatie.

internet marketing

fase 3

Webdesign

Er was een corporate identity aanwezig bij Van Zuiden Communications. Deze hebben wij onder handen genomen en daarna doorvertaald naar een prachtige website.

Redesign corporate identity

Een logo is de basis van de corporateidentity van een bedrijf. Van Zuiden Communications is een strak georganiseerde organisatie. Echter het logo deed een klein beetje anders vermoeden. Met een kleine ingreep is de kern van de identiteit nu veel beter zichtbaar.
webdesign

Corporate identity vertalen naar webdesign

Er was een corporate identity aanwezig bij Van Zuiden Communications. Deze hebben wij onder handen genomen en daarna doorvertaald naar een prachtige website.

webdesign

fase 4

Webdevelopment

Het bouwen van de website voor Van Zuiden Communications was een intensieve klus. Niet alleen voor Increatie als opdrachtnemer, maar ook voor de opdrachtgever. Er moet altijd een hoop tijd en ruimte in de klantorganisatie worden gecreëerd om een succesvol product te kunnen leveren.

SEO geoptimaliseerd

Zoekmachine optimalisatie gaat niet alleen over keywords. Het is ook belangrijk dat in de html van de pagina de juist tags worden gebruikt op de juiste plek. Dit verhoogd de kans om beter gevonden te worden. Apollo CMS bezit al deze technieken.

seo


internet marketing

Mooie URL

Een belangrijke onderdeel voor SEO en voor de gebruiker is een goed leesbare URL. Deze moet voor de SEO de belangrijkste keywords bevatten. Daarnaast kan de gebruiker hier eenvoudig de inhoud van de pagina uit begrijpen waarneer hij een link in een zoekmachine ziet staan.

seo

Apollo CMS

De website van Van Zuiden Communications is aangesloten op het door ons in huis ontwikkelde content management systeem Apollo CMS. Dit content management systeem is volledig ingericht op de behoefte van de gebruiker. Niet één functie die hij niet gebruikt, maar wel alle functies die hij wel wil gebruiken.

Webshop

Ook de webshop is aangesloten op de door onszelf ontwikkelde software. Alle orders worden verzameld in een eenvoudig customer relationship systeem . Daarnaast zit een account omgeving in voor de gebruikers van de webshop waarin klantgegevens, factuuradressen en andere onderdelen gemanaged kunnen worden.

content marketing