Auping.nl

Wij bouwden alle front-end voor alle Auping websites.

Auping webdevelopment

fase 1

Webdevelopment

Een grote website bestaat niet alleen uit dat wat je online ziet staan. Er draaien vaak veel andere tools achter zo`n website. Bijvoorbeeld een content management system (cms), dit is een databank voor alle content van de website. Of een customer relationship management (crm) tool verzamelt data van klanten en beheert deze. Deze systemen moeten degelijk gekoppeld worden aan elkaar om de website optimaal te laten functioneren. Dit geheel moet dan ook snel en foutloos functioneren. Lopen de systemen niet synchroon, dan kan dit de hele website vertragen.

Auping webdevelopment uitleg

Auping dealersearch


De dealer search pagina werd gemaakt zodat gebruikers snel verkooppunten kunnen vinden. Al de gegevens van de verkooppunten staan in het crmvan Auping. Wanneer de dealersearch gebruikt wordt, komt een deel van de gegevens uit het crmen een deel uit het cms. Dit kan het proces erg vertragen. Om de snelheid waarmee de zoekresultaten tevoorschijn komen te optimaliseren combineerden we de 2 databronnen, maakten we daar XML bestanden van en gebruikten de XPath taal.


De laatst gewijzigde data wordt lokaal opgeslagen in een XML bestand. Wanneer de gebruiker nu een zoekopdracht start, worden de zoekresultaten snel uit het XML bestand geladen.

auping xml uitleg

Mijn Auping


Auping beschikt over een moderne My Auping omgeving. Hier kunnen gebruikers registreren voor een My Auping account en inloggen. Met dit account kunnen bezoekers producten op de website toevoegen aan hun profiel. De verbinding tussen de website en My Auping werd weer gemaakt en geoptimaliseerd door Increatie.


Mijn Auping

Auping outlet


Auping Outlet is een latere toevoeging op de website van Auping. Op deze site kunnen Auping dealers afgeprijsde artikelen van hun showroom plaatsen om te verkopen. Deze uitbreiding combineert product data uit het cms en winkel data uit het crm. Opnieuw, dankzij het slim combineren van verschillende databronnen middels xml, wisten we deze verbindingen vlot te laten verlopen.

Auping outlet

Meertaligheid


Een website meertalig maken is cruciaal voor een bedrijf zoals Auping, wiens klantenbereik over de grenzen reikt. Voor Auping werd besloten om voor elke taal een apart domein aan te maken. Zo hebben we, o.a., www.auping.nl , www.auping.de en www.auping.dk in plaats van www.auping.com/nl , www.auping.com/de en www.auping.com/dk. Deze methode is zeer gunstig voor de Zoekmachine Optimalisatie. Het cms van Auping heeft bovendien een vertaalmodule om snel en makkelijk content te vertalen.


Auping meertaliheid