Snelle en stabiele webtechniek automatiseert en bespaart je tijd.

Bekijk onze webtechniek
 

Webtechniek


Webtechniek is meer dan alleen programmeren. Het is testen, bug-fixen, verbeteren en en constant bijleren. Daarnaast zijn er een aantal regels die wij toepassen die er voor zorgen dat onze techniek snel en stabiel is.

Onze manier van programmeren


Programmeren kan op heleboel manieren, net als het schrijven van een zin. Iedereen kiest zijn eigen volgorde van woorden om dezelfde boodschap over te brengen. Uiteraard binnen de regels van de taal. Toch zijn er mensen die sneller begrepen worden dan andere mensen. Die drukken zich duidelijker uit. Dit geldt ook voor programmeercode. Wij hanteren een aantal geboden bij het programmeren:

  • 1. Programmeercode zonder duidelijk toelichting in de code is geen programeer code.
  • 2. Ieder stuk programmeercode staat op zichzelf en dient zijn eigen functie.
  • 3. Wij hanteren altijd dezelfde woorden om een functie en parameters aan te roepen.
  • 4. We kiezen niet voor de nieuwste, maar voor de stabielste programmeertalen.
  • 5. In de database werken we altijd met een master / slave verhouding.

De programmeertalen waarmee wij werken


Een programmeertaal leeft net zoals een echte taal. Er worden nieuwe woorden aan toegevoegd, en sommige woorden krijgen een andere betekenis. Wij werken met talen waar wij het meest in geloven en die zich bewezen hebben in de applicaties die we maken.


Hoe wij websites testen


Innovatieve oplossingen moeten altijd getest worden. Dit om te voorkomen dat er een negatieve ervaring van een software product ontstaat bij de eindgebruiker. Wij doen dit op verschillende manieren. We werken met slim versiebeheer, waarin zogenaamde branches (stukjes programmeercode) volledig los worden gehaald van een applicatie om deze niet te verstoren tijdens het verbeteren hiervan. Daarnaast gaan al onze producten altijd eerst door onze teststraat waarbij er een checklist aan verschillende handelingen wordt afgewerkt.


Meer weten, kom een kop koffie drinken.