College Hageveld (VIA)

Een electronische leeromgeving (ELO) voor hoogbegaafde leerlingen. Hoogbegaafde mensen leren anders. Zij beginnen op de plek waar hun interesse ligt. En wandelen zo de lesstof door totdat ze aan een docent bewezen hebben dat ze dit beheersen. In deze nieuwe digitale leeromgeving is deze nieuwe leermethode mogelijk gemaakt. 

Altijd inzicht in de voortgang

Gaat het goed, gaat het slecht, de centrale vraag rond een leering. In deze electronische leeromgeving kunnen zowel leerlingen als docenten de voortgang rond leerlingen volgen.

Elektronische leeromgeving voortgang volgen

Overzicht Ux en Ui College Hageveld

Docenten maken eigen online leerprogramma en leerling vullen dit aan

Als leerlingen door de lesstof heen zijn kunnen zij nieuwe lesstof toevoegen uit andere fases uit het onderwijs op hun werktafel. Maar daarnaast zijn ze ook in staat zelf een project te starten om te leren van uit een eigen intrinsieke motivatie. 

Samenwerken van leraar en leerling in elektronische leeromgeving

Slim samenwerken tussen student en docent

Een ELO (electronische leeromgeving) is bedoelt om educatie inhoud aan te bieden aan studenten door docenten en daarmee de voortgang van de student te volgen. De ELO stelt studenten in staat huiswerk in te leveren en docenten zien direct wat ze moeten nakijken. 

Huiswerk inleveren en nakijken